En iværksætter er en person, der organiserer og driver påtager sig risikoen for en business venture. Nedenfor finder du toppen hjemmesider hvis du overvejer at blive iværksætter eller starte din egen hjem virksomhed.
Oftest gælder sigt iværksætter for en person, der indfører en ny enhed for at tilbyde et nyt eller eksisterende produkt eller service i en ny eller eksisterende marked, uanset om en fortjeneste eller ikke-for-profit foretagende, en virksomhed iværksætter. Business iværksættere ofte have stærke overbevisninger om en markedsmulighed og er villige til at acceptere en høj grad af personlig, professionel eller økonomisk risiko at forfølge muligheden.
Iværksættere har mange af de samme karaktertræk som ledere. De er ofte i kontrast med ledere og administratorer, der siges at være mere metodisk og mindre fremfusende.
Der er en leder, iværksætter, der er drivkraften bag økonomiske begivenheder.
Inde i sindet af denne iværksætter er en vision om en fremtidig stat, der er foretrukket til den nuværende situation.
Gennem en semiconscious proces med intuition og indsigt, rodfæstet i erfaring, udvikler iværksætteren denne vision og en strategi om at gennemføre den.
Denne vision er fremmet flittigt og lidenskabeligt af iværksætteren. Job for mange giver en følelse af at være “live” eller tilfredshed at tjene samfundet.
Strategien er bevidst og den overordnede vision er klar, men detaljer kan være plastisk, ufuldstændig og emergent.
Virksomhedernes strategier tendens til at gå sammen med simple centraliseret organisatoriske strukturer, der reagerer hurtigt på iværksætterens direktiver.
Entrepreneurielle strategier tendens til at blive brugt i niche-markeder, der ikke er blevet bemærket af de store industriens ledere.
En af de ting, der gør USA sådan en fantastisk land er det faktum, at nogen kan blive iværksætter ved at starte deres egen virksomhed eller hjem baseret virksomhed. Ved hjælp af internettet nu kan enhver finde et hjem baseret forretningsmulighed endnu nemmere.