Dogging er en seksuel handling, der udføres udenfor. Nogle mennesker siger, at det er en metafor for at have sex udenfor. En forsidehistorie som at tage en hund en tur var passende. I begge kulturer er det vigtigt at bruge kondomer for at forhindre uønskede graviditeter og kønssygdomme. For at undgå opmærksomhed eller forstyrre freden skal du sørge for at udføre handlingen på et offentligt sted, såsom en park eller parkeringsplads.

Ordet dogging kommer fra en tradition, hvor mænd fortæller deres koner, at de skal “gå med hunden” og gå på værtshus. De ser derefter par have sex. Det er ikke en fornærmelse, men det har nedsættende konnotationer. Det er forbundet med voyeurisme, ekshibitionisme, cuckolding og swinging. Mens nogle par nyder at se deres partner have sex med en anden person, foretrækker andre par privatliv.

Nogle hundepar har endda forstyrret parkeringspladser og andre pars privatliv, hvilket har resulteret i politiets involvering i nogle tilfælde. Mens de fleste mennesker ikke går ind for sex, foretrækker mange par intimiteten ved at have sex med andre mennesker i deres eget privatliv. Imidlertid har den voksende popularitet af praksis udløst debatter om dens lovlighed. Hvis du planlægger at deltage i dogging, er der nogle ting, du bør vide først.

Dogging er ulovligt, men praksis vokser hurtigt. Selvom de fleste mennesker er klar over risiciene ved voyeurisme, er der stadig mange mennesker, der gør det ubevidst. Som med enhver aktivitet har dogging potentialet til at blive vane. BBC rapporterede, at udtrykket “dogging” er et slangudtryk, der refererer til enhver adfærd, der involverer voyeurisme. BBC fandt også, at hundepar havde en høj grad af vold mod par.

Udtrykket ‘dogging’ blev opfundet i 2003, da en mand angiveligt fortalte sin kone at ‘gå med hunden’ og derefter tog hende med til en pub for at se sex. Selvom dogging ikke refererer til kvinder på en negativ måde, er det en almindelig praksis, der involverer enlige mænd og kvinder. Udtrykket blev forkortet til “dogging” og blev senere brugt til at betyde “sexing”.

I de senere år har der været en række rapporter om hundepar på offentlige steder. De er blevet så dårlige, at politiet har været nødt til at gribe ind. I nogle tilfælde har hundepar sex med fremmede, i hvilket tilfælde de ‘går med hunden’ og udspionerer dem. Dette betragtes som en form for stalking. Hvis du bliver taget i at gøre det, vil du blive anmeldt. Du kan blive arresteret og sigtet for voyeurisme.

Dogging er en ekstrem form for voyeurisme. Det involverer praksis med at udføre sex på et offentligt doggingsteder, hvor du kan observere andres adfærd. I nogle tilfælde er det ledsaget af et verbum, såsom ‘at jage’. Denne sætning refererer til seksuel aktivitet, der finder sted udendørs. Det kan omfatte enhver seksuel aktivitet, der involverer to personer. Det kan udføres i en park, en pub eller en bil.