Hvis du har en familie, bør planlægning hjem forbedringer være en familie anliggende. Stadig, du ønsker at holde sig til ideer, der arbejder.
Ideer, der arbejder
Vi har alle set familier får langs godt det meste af tiden og familier, der er i konstant strid med hinanden. Én fællesnævner blandt familier, der får langs er boliger, der arbejder for dem. Lad os tale om idéer set mere end én gang i boliger, der virker. Det kan hjælpe dig med at udforske, hvad der vil arbejde for dig hos en murer københavn.
Mange familier med skolealderen børn har en computer og hjemmearbejde område nær køkkenet. Det er ofte en computer skrivebord og tabellen morgenmad område. Dette er normalt klemt inde mellem køkken og alrum, og alle tre områder er åbne for hinanden. Det er et let område for forældre til at stille sig til rådighed for hjælp og føre tilsyn med børn, mens de selv måske lave mad, tale, læse eller have en kop te (eller andre drikkevarer) før eller efter middagen.
Familieværelserne er også fantastisk til TV, film, og computer spil. En færdige kælderen tilbyder et ideelt sted for en “hjemmebiograf” for de samme slags ting, men tilsyn bliver hårdere.
Ufærdig kælderen områder kan være lige hvad er nødvendige for en workbench, en malerens Atelier (især gå-ud kældre med store nord vender windows), en syning område, et sted at øve et musikinstrument, et sted til omlakering møbler, en potning bænk for planter, et sted for kæledyr når familien har gæster. Jeg har set alle de ovenstående arbejde godt alene og i en række forskellige kombinationer.
Mange moderne hjem har en “formel stue” der er for lille til at virkelig arbejde som en stue. Det kan sættes op og indrettet som et bibliotek eller en undersøgelse og være det perfekte sted for en forælder at gøre et seriøst stykke arbejde og ikke afbrydes for ofte.
Master soveværelser får større og større. De har ofte en lille siddepladser arrangement inkluderet i deres design. Dette kan være en parental tilbagetog for stille samtale.
Master soveværelser kan også give et roligt hjørne for en computer skrivebord og arbejdsområde. Hvis ser på arbejdsplads 3tilbudmurere.dk ikke er afslappende for dig, kan du altid beskytte det fra Se med en dekorativ sammenfoldelig skærm.
Ikke glemme betydningen af familie middage. Undersøgelser viser, at børn af familier, der har middag og samtale sammen flere nætter om ugen, uge og ugen ud, tendens til at være mere vellykket og lykkeligere end dem der ikke gør. Det kan være på køkkenbordet, i morgenmadsområdet eller i spisesalen, men planlægge det og gøre det ske, hvis du sætter pris på den succes og lykke af dine børn.
Hvert hjem er unik, og så er din familie. Når forbedre dit hjem, kigge efter ideer, der arbejder.