Det er ligesom søgen efter den hellige gral. Før dagene af Kong Arthur og Camelot roundtable, har folk jaget for denne hellige levn og dets løfte om evigt liv. Bare det samme forbrugere over hele verden har søgt efter deres liv efter den hellige gral af verdens kreditkort: et kort med 0 årlige procentvise satser eller ingen interesse overhovedet. Sådan en kort kunne give evigt shopping, og et liv uden frygt for gæld.
Virkeligheden, men kan være lidt anderledes. Misforstå os ikke. Et kort med 0 årlige procentsats er en smuk ting. Det gør det muligt at bære gæld på kortet uden frygt for oversvømmer din økonomi med rentebetalinger. På den anden side er den 0 årlige procentsats ikke en gratis tur til at bruge til overskydende. Efter alt, har de fleste af disse 0 årlige procentsats eller 0 APR cards, en frist. Transport, bliver så at sige, i sidste ende tilbage til græskar, og du kan derefter overlades, holder posen med en maxed ud kreditkort og en ny APR af sige, 22 procent.
Så, hvad der præcist er 0 APR kreditkort? Er det sådan en hel del længere, eller bør du ikke jagte efter den hellige gral? Det afhænger, som med enhver stor beslutning. Hvis du planlægger at gøre en masse tunge Køb snart — såsom at dekorere et nyt hus – kan du finde dig selv en 0 APR kort, men så med den forståelse, at du skal være i stand til at betale denne baby ud når den 0 årlige procentvise Vurder særlige aftager.
Ikke bare hoppe på alle 0 årlige procent rente kort, selv om. Der er altid andre overvejelser at gøre, når du er på markedet for et nyt kreditkort. Eksempelvis hvor bredt er det nye kort vil blive accepteret. Hvis du rejser meget, er det vigtigt at vide. Mastercard og Visa er de to mest udbredte mærker af kort på markedet, med 17 millioner og 16,2 millioner steder henholdsvis.
Og selvfølgelig alle kreditkort nu har en belønningsprogram. Hvilken slags belønninger programmer vil passe dig bedst – som omfatter kontanter tilbage og rabat på alle køb, eller ville du hellere optjene point mod travel og andre præmier? Plus, uanset hvad belønningerne, sammenligne forholdet mellem optjente points til dollars brugt. Jo højere dette ration, jo bedre belønninger program er, uanset hvad belønningerne er.
Endelig tjekke gebyrer på kortene 0 APR. Er der et årligt gebyr, en kontant transfersum, sent gebyrer, strenge straffe, osv.? Disse kunne også hjælpe dig gøre op dit sind om kortet.