Vi har alle hørt om bestemte måder at skære din købmandsvarer bill som undgå købmand, når du er sulten, ved hjælp af kuponer på dobbelt Kuponer dag, og køber kun punkterne på din liste. Disse er alle gode tips og vi bør fortsætte med at bruge dem. Dog har jeg fundet et par henvisninger, der kan hjælpe dig med at spare endnu mere på din købmandsvarer bill.
Den første ting du skal gøre når du har foretaget din indkøbsliste er at forsøge at finde den samlede pris for din købmandsvarer bill. Sørg for at du har fået alt på den liste, skal du fordi når du har foretaget et kvalificeret gæt du vil gå til din pung (eller tegnebog), tage ud kontanter og efterlade resten. Tro mig, dette vil helt sikkert skære ned på unødvendig ekstramateriale, fordi du ikke har kreditkort til at falde tilbage. Og hvis du ligesom mig, du ville snarere blive hængt op og ned af din tå negle end findes kort ved check out.
Vær ikke bange for at kigge på daggamle brød rack eller i afsnittet “ved at udløbe” i departementet kød. Du skal være omhyggelig, men du vil sandsynligvis kunne fortælle, om varen er god. Bare sørg for at bruge det med det samme, lad det sidde i dit køleskab i en uge. Hvem ved, det bare kan “kød” dine forventninger og spare dig penge i processen!
En anden ting at tænke på er tidspunktet på dagen, tid af ugen og selv tid af måneden efter, du er shopping. Jeg har fundet, at tidligt om morgenen og midt på ugen er når købmandsforretninger er mindre travlt og du vil kunne få mere effektive shopping gjort. Pas på ikke at gå på den første dag eller to i måneden. Nogle butikker har været kendt for at hæve priserne, fordi det er den tid, socialsikring og velfærd kontrol gå ud.
Købe i løs vægt, når det giver mening. Hvis du er ude på Costco eller Sam’s Club skal du stadig til sammenligning shop. Jeg har fundet, at nogle af elementerne er lige så billig på vores lokale supermarked og der har været tidspunkter, når Costcos eller Sam’s Club priser hvor højere. Så det meste af den tid, det giver mening for mig at få de fleste af vores dagligvarer på min lokale butik, fordi vi bor to timer fra Sam’s Club
Se højt og lavt for besparelser, bogstaveligt talt. Købmandsforretninger placere bevidst højere priser navn mærke elementer i øjenhøjde. Lavere prissat generiske og store mærker er som regel højere og lavere end mærkenavn elementer. Husk, at generiske mærke eller butik mærke ikke altid den billigere. Nogle butikker jeg har været til at få vist omkostninger pr. ounce, eller pr. vare (trash tasker) så sørg for at sammenligne disse priser, når shopping.
Sidst men ikke mindst, hvis du har børn i hjemmet forsøge at finde en anden mor til handel shopping gange med. Det er meget nemmere at shoppe uden børn, vil du være ikke fristet til at købe ekstra bare for at holde dem rolige og du vil have mere tid til sammenligning shop. Dine chancer for at få en behagelig shopping oplevelse vil gå op og deres chancer for at overleve!